Dansk

Hvad betyder følgende sætning?

23. februar 2017 af hashim23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Vi arbejder med et projekt, og skal ifm. med dette have styr på en række faglige mål, hvor der er et af dem, som jeg ikke kan afkode. Jeg kan rettere sagt ikke forstå betydningen af dette faglige mål, som lyder:

"Demonstrere praktisk indsigt i innovative processer og metoder til idégenerering "

Tak på forhånd 

/Hashim


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2017 af mathon

Demonstrere = vise

innovative = fornyende

generering = frembringelse, skabelse

"Demonstrere praktisk indsigt i innovative processer og metoder til idégenerering" =

"Vise praktisk indsigt i fornyende processer og metoder til brug for idéskabelse"


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2017 af Stygotius (Slettet)

" ............indsigt i nyskabende processer"


Skriv et svar til: Hvad betyder følgende sætning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.