Matematik

Betsem forskriften for funktionen g(x)

05. marts 2017 af silvergrey (Slettet) - Niveau: A-niveau

\frac{50x^{2}}{10x^{2}+2000}

Jeg har denne funktion. [ x= minutter og f(x)= mmol ] Funktion viser, mængten af CO2.

Nu skal jeg bestemme en forskrift for g(x), der beskriver antal bobler pr. 10 sekunder.

Der bliver målt bobler. Hver bobel indeholder 0,098 mmol.

Hvordan skal jeg besteme en forskrift for funktionen g(x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2017 af SuneChr

Find først ud af hvor mange mmol der genereres på 10 sek svarende til x = 1/6
f (1/6)  =  ..............  mmol/10 sek
Hvor mange bobler svarer det til, også på 10 sek?
Opstil nu funktionen g (x) .


Skriv et svar til: Betsem forskriften for funktionen g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.