Kemi

opgave 2. d. Bestem aktiveringsenergien for reaktionen.

09. marts 2017 af elev998 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg prøvede at regnede den ud ved brug af arrhenius-ligning. Men kender ikke hastighedskonstanten... har nogen et andet forslag til hvordan aktiveringsenergien kan beregnes?

Vedhæftet fil: Eksamen 2010 maj.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2017 af janhaa

Sjekk Arrhenius plot:

videre er:

k = A*exp(\frac{-E_a}{RT})\\ DVs\\ \ln(k)=-\frac{E_a}{RT}+\ln(A)

og

k=6,15*10^{-4}\,s^{-1}


Skriv et svar til: opgave 2. d. Bestem aktiveringsenergien for reaktionen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.