Matematik

Trekanter og sådan noget, find en sidelængde

13. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Halløj venner, nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Jeg har fundet svaret til a: a) 76.9768 grader. Men kan I hjælpe mig med at finde svaret til b)? Ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre..

Billedet af opgaver ligger som en vedhæftet fil

Vedhæftet fil: a.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2017 af janhaa

30, 60 og 90 trekant gir |BF| = |BC|/2 = 1,35 m

altså: |BE| = h = (1,35 + 0,7) m = 2,05 m


Svar #2
13. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet)

#1

30, 60 og 90 trekant gir |BF| = |BC|/2 = 1,35 m

altså: |BE| = h = (1,35 + 0,7) m = 2,05 m

Hvor har du F fra? Ingen af punkterne hedder F... 

Og den forklaring giver ingen menig


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2017 af Soeffi


Skriv et svar til: Trekanter og sådan noget, find en sidelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.