Matematik

Hvordan finder jeg "P" = procentsatsen

27. marts 2017 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

Jeg skal finde procentsatsen

N er antal procenttilskrivninger

"startsværdien er 25.000 kr"

 "n er 18"

"slutsværdien er 46.437,23 kr."


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2017 af mathon

                   p=\left (\left (\frac{K_n}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}-1 \right )\cdot 100


Svar #2
27. marts 2017 af Mario517

Jeg har beregnet det til 3,5 med en lommeregner

Men ved du hvordan jeg kan beregne det gennem excel. 

Jeg skal nemlig vise hvordan jeg har gjort det over excel, og jeg kan simpelthen bare ikke få det til at gi 3,5.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2017 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:rentesregning.xlsx

Skriv et svar til: Hvordan finder jeg "P" = procentsatsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.