Fysik

Aston Martin - bremselænde og tid

28. marts 2017 af denklogemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Kan I tjekke om denne opgave er løst rigtigt? 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af mathon

eller:

b)
                        2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2        som for v=0
giver:
                        \Delta s=\frac{-{v_0}^2}{2\cdot a}

                        \Delta s=\frac{-\left (83{,}3333\; \tfrac{m}{s} \right )^2}{2\cdot \left ( -7{,}8\; \frac{m}{s^2} \right )}=445{,}157\; m          som kun rummer en tidsafrundingsforskel.


Svar #2
28. marts 2017 af denklogemig (Slettet)

Men hvordan går enheder ud med hianden?   

m/s og m/s^2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2017 af mathon

enheder:

               \left [ \Delta s \right ]=\frac{\left ( \frac{m}{s} \right )^2}{\frac{m}{s^2}}=\frac{m^2}{s^2}\cdot \frac{s^2}{m}=m


Skriv et svar til: Aston Martin - bremselænde og tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.