Matematik

Kurs og valuta i 8. klasse

31. marts 2017 af dann2432 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kursen på dollar er 885. Hvor meget koster så:

a)5$     b)200$    c)450   d)1500$

(der regnes ikke med veksel-gebyr)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2017 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2017 af Moderatoren

Har du set eksemplet i din formelsamling? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2017 af Moderatoren

Her er et andet:

10 $ til kurs 744 koster:

10 X 744 / 100 = 10 X 7,44 = 74,4 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2017 af mathon

         100\; \$=885\; kr

          1\; \$=8{,}85\; kr

          1=8{,}85\; \tfrac{kr}{ \$}

          {\color{Red} 5\; \$}=\left (5\; \$ \right )\cdot 1=\left (5\; \$ \right )\cdot \left (8{,}85\; \tfrac{kr}{\$} \right )={\color{Red} 5\cdot 8{,}85\; kr}

          {\color{Red} 200\; \$}=\left (200\; \$ \right )\cdot 1=\left (200\; \$ \right )\cdot \left (8{,}85\; \tfrac{kr}{\$} \right )={\color{Red} 200\cdot 8{,}85\; kr}

          {\color{Red} 450\; \$}=\left (450\; \$ \right )\cdot 1=\left (450\; \$ \right )\cdot \left (8{,}85\; \tfrac{kr}{\$} \right )={\color{Red}450\cdot 8{,}85\; kr}

          {\color{Red} 1500\; \$}=\left (1500\; \$ \right )\cdot 1=\left (1500\; \$ \right )\cdot \left (8{,}85\; \tfrac{kr}{\$} \right )={\color{Red}1500\cdot 8{,}85\; kr}


Skriv et svar til: Kurs og valuta i 8. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.