Matematik

Ligninger - er det her korrekt?

04. april 2017 af falloutyogi (Slettet) - Niveau: C-niveau

4(x + 4) – 2(x – 4)     =     4(x + 6) + 5x

    4x + 16 - 2x - 8        =    4x + 24 + 5x

    2x + 8 - 2x        =    9x + 24 - 2x

    8 - 24            =    7x + 24 - 24

    -16 / 7            =    7x / 7

    -2,3            =    x


    x = -2,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2017 af mathon

Nej      

     4(x + 4) – 2(x – 4)     =     4(x + 6) + 5x

           4x + 16 – x + 8     =     4x + 24 + 5x

           16  + 8     =     24 + 6x

           0 = 6x

           x = 0


Skriv et svar til: Ligninger - er det her korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.