Matematik

vektor regning - Hjælp!!!!

07. april 2017 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej der er en rar sjæl derude der gider at hjælpe mig med den vedhæftede opgave?

jeg har prøvet alt men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at løse opgaven!

Tak på forhånd :(

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2017 af hesch (Slettet)

Vektorernes prikprodukt skal være = 0


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. april 2017 af mathon

                    \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=0

                  \begin{pmatrix} 2\\(t+1) \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} (t-1)\\3 \end{pmatrix}=0

                   2(t-1)+\left ( t+1 \right )\cdot 3=0


Svar #5
07. april 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

hvordan kommer jeg videre derfra? #4


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. april 2017 af hesch (Slettet)

#5: Skrev du ikke A-niveau?

Det er een ligning med een ubekendt.


Svar #7
07. april 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

jeg får det t til at være:

 t=-1/5

kan det være korrekt? #6


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. april 2017 af hesch (Slettet)

Ja


Svar #9
07. april 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

tusind tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: vektor regning - Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.