Matematik

eksponentilt voksende funktion

20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er lidt i tvivl om hvilken formel jeg skal bruge til opgave B


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2017 af OliverHviid

Anvend formlen:
T2=log(2)/log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2017 af mathon

a)
          
        a=\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}

                  b=\frac{y_1}{a^{x_1}}


 


Skriv et svar til: eksponentilt voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.