Matematik

Hvordan ligger linjerne y=2x og y=-2x i forhold til hinanden?

01. maj 2017 af Blithe - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare hvordan y=2x og y=-2x ligger i forhold til hinanden. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2017 af fosfor (Slettet)

Symetrisk om x-aksen, altså at y1 = -y2


Svar #2
01. maj 2017 af Blithe

Ok:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2017 af StoreNord

De danner en vinkel på arctan(4 / 2) - (-arctan(4 / 2) = 127 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2017 af StoreNord

Symetrisk om x-aksen og y-aksen. Se vedhæftede.


Skriv et svar til: Hvordan ligger linjerne y=2x og y=-2x i forhold til hinanden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.