Matematik
Bestem punktmængde
08. maj 2017 af
ElNino198 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hjælp til denne opgave
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-05-08 kl. 16.07.02.png
Svar #1
08. maj 2017 af SuneChr
Bestem f og gs skæringspunkter x = a og x = b a < b
Arealet af M = a∫b (g(x) - f(x)) dx
Svar #2
08. maj 2017 af ElNino198 (Slettet)
Kan ikke finde ud af om det er rigtigt, nogle der kan hjælpe???
Vedhæftet fil:Skærmbillede 2017-05-08 kl. 17.59.42.png
Skriv et svar til: Bestem punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
