Fysik

spændingsfald

12. maj 2017 af Teko123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Jeg har lidt problemer med denne opgave, jeg skal regne spændingen U2. jeg har facit på opgaven, og den siger at spændingen U2 = 224,6. Jeg har prøve alt muligt og jeg får det bare ikke til samme resultat.
Jeg tror at ikke at 224,6 V er den rigtige spænding. (Det skal regnes eksakt)
Jeg får det til 222,29 V

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2017 af Number42 (Slettet)

Jeg får det også til 224,6 

Du kan forklare hvad du gør så det er muligt at finde fejlen


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. maj 2017 af hesch (Slettet)

S1 = U1 * I~    →

I = ( S1 / U1 )~ = 10.9244 / +30º

U2 = U1 - I * Zt = 238 - (10.9244/ 30º) * (2/ 20) = 224.5804/ -4.2740º

Har du glemt at konjugere ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2017 af Number42 (Slettet)

 S_1 = 2600 e^{-i \frac{\pi}{6} }

I_1 = \frac{S_1^*}{U_1}= \frac{1300}{119}e^{i \frac{\pi}{6}}

U_2 = 238-I_1 *2 e^{i \frac{\pi}{9}} = 238-\frac{2600}{119} e^{\frac{i 5 \pi}{18}}= 238- \frac{2600}{119} (\sin(\frac{2 \pi}{9})] +i \cos(\frac{2 \pi}{9}))

U_2 = 224,5804450 \angle {-4,27399}


Svar #4
13. maj 2017 af Teko123 (Slettet)

Jeps har sku glemt at konjugere strømmen! det var en dum fejl! hurtigt at lave fejl når man ikke tænker sig ordentligt om :)


Svar #5
13. maj 2017 af Teko123 (Slettet)

Og jeg har gjort det mere kompliceret end hvad det egentlig var :)


Skriv et svar til: spændingsfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.