Matematik

Afleveringsopgave 2 i grundlæggende matematik i plus c HF

04. juni 2017 af prinsessejessica (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en som har lavet denne opgave, som måske kan hjælpe mig ?.. 


Svar #1
04. juni 2017 af prinsessejessica (Slettet)

https://pluschf.systime.dk/index.php?id=881#c4455

Kan findes der ^^


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2017 af StoreNord

Dit link virker ikke.


Svar #3
04. juni 2017 af prinsessejessica (Slettet)

Kan ikke husle hvordan man regner dem her ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2017 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1759575.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2017 af StoreNord

I  3.  skal du starte med at reducere det midterste led:

                 2²*3           = 2*2*4 = 4*4 =16


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. juni 2017 af StoreNord

#5

I  3.  skal du starte med at reducere det midterste led:

                 2²*3           = 2*2*4 = 4*4 =16

Skal selvfølgelig være:                            2²*3           = 2*2*3 = 4*3 =12


Skriv et svar til: Afleveringsopgave 2 i grundlæggende matematik i plus c HF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.