Matematik

areal

24. august 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad er sidelængden i et kvadrat med arealet: 25 cm², 121 cm², 100 cm² ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2017 af StoreNord

I et kvadrat er længde = bredde. Og arealet er længde * bredde.

Har du aldrig hørt om kvadratrod?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2017 af Anders521

Hejsa,

du har før stillet et lignende spørgsmål. Prøv at se linket

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1769421


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2017 af mathon

      \small s^2=A

      \small s=\sqrt{A}      da siden kun regnes positiv.

      s=\left\{\sqrt{\left (5\; cm \right )^2},\sqrt{\left (11\; cm \right )^2},\sqrt{\left (10\; cm \right )^2} \right\}=\left\{5\; cm,11\; cm,10\; cm \right\}


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.