Matematik

areal

24. august 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er arealet af et kvadrat, når kvadratets sidelængde er:  6 cm?  3,2 cm? √5 cm? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2017 af janhaa

A1 = 6^2 = 36 cm^2

A2 = (3,2)^2 cm^2

A3 = 5 cm^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2017 af Anders521

Hejsa,

jeg ved ikke om mit indlæg gør den store forskel i forhold til #1, men hvis jeg skulle løse ovenstående opgave ville jeg gør følgende: hvis et kvadrats sidelængde er f.eks. 6 cm så ville mine udregninger være 

(6\, \text{cm})^{2}=6^{2}\cdot \text{cm}^{2}=36\, \text{cm}^{2}

På denne måde kan man så se årsagen til at enheden er sat i anden.


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.