Matematik

Angiv, uden brug af hjælpemidler følgeende tal

27. august 2017 af alix0734 (Slettet) - Niveau: B-niveau

lne^2 : lne^3,1 : lne^5 : lne^-1 : lne^-2 : lne^-3,7


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af peter lind

ln(en) = n*ln(e) = n


Svar #2
27. august 2017 af alix0734 (Slettet)

forklar lidt bedre,forstår det ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af StoreNord

ln(e²) = 2*lne = 2*1 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2017 af StoreNord

#0

lne^2 : lne^3,1 : lne^5 : lne^-1 : lne^-2 : lne^-3,7

Mener du det er 6 opgaver eller 1 opgave?


Svar #5
27. august 2017 af alix0734 (Slettet)

så hvis jeg tager lne^3,1=3,1*lne=3,1*1 =?

eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2017 af StoreNord

lne^3,1=3,1*lne=3,1*1 =?                   ja, fordi    ln(e)= 0.    Spørg selv din lommeregner!


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2017 af mathon

           \small \ln(e)=1


Skriv et svar til: Angiv, uden brug af hjælpemidler følgeende tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.