Matematik

beregne prisen for en tivoli tur, når man tager 7 rutschebaneture

31. august 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg håber nogen kan hjælpe mig med denne her for jeg kan simpelthen ikke løse den, jeg er skide dårlig til matematik:P

det er denne her:

Prisen for en tur i tivoli P afhænger af antallet af rutschebaneture man tager, kaldet r. sammenhænget er givet ved: 

P=25r+95

beregn prisen for en tivoli tur hvor man tager 7 rutschebaneture


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2017 af mathon

                       \small \small P(r)=25\cdot r+95

                       \small P(7)=25\cdot 7+95


Svar #2
31. august 2017 af 123emil123 (Slettet)

tak bro


Skriv et svar til: beregne prisen for en tivoli tur, når man tager 7 rutschebaneture

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.