Matematik

sandsynlighed

31. august 2017 af mikkel981 - Niveau: 10. klasse

Peter kaster med 2 mønter.

Hvad er sandsynligheden for at begge mønter viser krone?

Kender godt svaret, vil bare se hvordan i andre vil løse denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2017 af janhaa

MM, MK, KM, KK

dvs

P(KK) = 1/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2017 af Mathias7878

Du kan også benytte, at der er 50 % sandsynlighed for, at det enten bliver krone eller plat, hvis du kaster med en mønt. Hvis du kaster med to mønter, vil sandsynligheden blive:

sandsynlighed = 50 procent * 50 procent = \frac{1}{2} * \frac{1}{2} = \frac{1}{4}

Dvs., hvis man kaster med to mønter, er sandsynligheden for at få krone i begge tilfælde dermed 25 %.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2017 af SuneChr

.SP 010920170223.JPG

Vedhæftet fil:SP 010920170223.JPG

Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.