Matematik

afstand

06. september 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

lysets fart er 30000000 m/s = 3,0 * 108 m/s

afstanden mellem solen og pluto er 5,94*10 km 

angiv i timer og minutter, hvor lang tid lyset er om at nå fra solen til pluto


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2017 af fosfor (Slettet)

5,94*109 km = 5,94*1012 m

 5,94*1012 m / (3,0 * 108 m/s) = 19800 s = 330 min = 5.5 timer


Skriv et svar til: afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.