Matematik

Bestem integralet

08. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der en derude der kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave der er uden hjælpemidler?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2017 af Mathias7878

Benyt integration ved substitution og sæt u=x2+1

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2017 af mathon

og dermed
                       \small 5\, \mathrm{d}y=10x\, \mathrm{d}x

                       \small \int \frac{10x}{x^2+1}\, \mathrm{d}x=\int \frac{1}{x^2+1}\,10x \mathrm{d}x=5\int \frac{1}{u}\, \mathrm{d}u …

                       


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2017 af mathon

og dermed
                       \small \small 5\, \mathrm{d}\mathbf{\color{Red} u}=10x\, \mathrm{d}x


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.