Matematik

Bestem sumvektorens længde.HJÆLP!!!

11. september 2017 af JackTheRipper (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vektor a har længden 12 og vektor b har længden 15, vinklen mellem de to vektorer er 47 grader.

Bestem sumvektorens længde.

Jeg kan ikke finde ud ad hvad der skal gøres...


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2017 af mathon

          \small \left |\overrightarrow{v}\! _{res} \right |=\sqrt{12^2+15^2+2\cdot 12\cdot 15\cdot \cos(47^\circ)}


Svar #2
11. september 2017 af JackTheRipper (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Bestem sumvektorens længde.HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.