Matematik

Formler?

16. september 2017 af loui737 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave hvor der står: opstil en formel til beregning af BMI, hvor vægten i kilogram kaldes m, og højden i meter kaldes h. 

ved ikke helt hvad jeg skal gøre, kan du forklare hvordan den udregnes? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2017 af fosfor (Slettet)

BMI = mh-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2017 af Mathias7878

http://altomkost.dk/test-dig-selv/maal-dit-bmi/

- - -

 

 


Svar #3
16. september 2017 af loui737 (Slettet)

#1

BMI = mh-2

hvordan kom du med det?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. september 2017 af AngelOneOne

Hej,

BMI er blot en matematisk fomel der udtrykker forholdet mellem vægt og højde. Den blev opfundet af Adolphe Quetelet i 1832, fordi han havde brug for en måde at sammenligne vægt og højde på befolkningsgrupper.

Den formel han brugte var :

BMI=\frac{vaegt}{hoejde^{2}}

Vægt angives i kg, højde angives i meter og enheden bliver kg/m2.

Formlen anvendes til at beregne under- og overvægt hos en større gruppe af mennesker, men den kan også  bruges til at indikere over- eller undervægt hos enkelte personer, men bør ikke bruges som eneste redskab for præcise målinger hos individuelle personer.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Formler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.