Matematik
Hjælp til funktion - haster!
17. september 2017 af
SofieHJL (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Har fået en funktion: U(t)=A(1-e^(Bt^2))+C
hvor A, B og C er positive parametre.
Opgaven lyder på at lade A, B og C være vilkårlige positive parametre. Skal herefter udtrykke lim(t->uendelig)U(t) ved parametrene A og C.
Ved ikke helt hvordan jeg skal gøre det og gribe opgaven an. Er der nogle der evt. kan hjælpe?
Har fået en funktion: U(t)=A(1-e^(Bt^2))+C
hvor A, B og C er positive parametre.
Opgaven lyder på at lade A, B og C være vilkårlige positive parametre. Skal herefter udtrykke lim(t->uendelig)U(t) ved parametrene A og C.
Ved ikke helt hvordan jeg skal gøre det og gribe opgaven an. Er der nogle der evt. kan hjælpe?
Svar #1
17. september 2017 af peter lind
Der er 3 forskelige muligheder. B>0 : B*t2 ->∞. B= 0: Udtrykket er uafhængig af t. B<0: B*t2 -> -∞
Skriv et svar til: Hjælp til funktion - haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
