Matematik

Reducer udtryk

24. september 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

(x+5)^ -25


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af fosfor (Slettet)

Det giver
\\1/(x^{25}+125 x^{24}+7500 x^{23}+287500 x^{22}+7906250 x^{21}+166031250 x^{20}+2767187500 x^{19}+37554687500 x^{18}+422490234375 x^{17}+3990185546875 x^{16}+31921484375000 x^{15}+217646484375000 x^{14}+1269604492187500 x^{13}+6348022460937500 x^{12}+27205810546875000 x^{11}+99754638671875000 x^{10}+311733245849609375 x^9+825176239013671875 x^8+1833724975585937500 x^7+3377914428710937500 x^6+5066871643066406250 x^5+6031990051269531250 x^4+5483627319335937500 x^3+3576278686523437500 x^2+1490116119384765625 x+298023223876953125)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2017 af StoreNord

Sku det være en reduktion!?            

Hva med                                 \left ( \frac{1}{x+5} \right )^{25}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2017 af fosfor (Slettet)

I gym og folkeskole betyder reduktion at gange alle parenteser ud og forkorte (så vidt jeg har forstået)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2017 af SuneChr

\frac{1}{\left ( \left ( x+5 \right )^{5} \right )^{5}}      Med primtal, reduceret i bund.
# 1 er lidt vanvittig men sjov.


Skriv et svar til: Reducer udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.