Matematik

brøker

25. september 2017 af gladdk - Niveau: 8. klasse

hej jeg sidder med dette spørgsmål 7/3 -3     og mangler hjælp til den...


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2017 af fosfor (Slettet)

7/3  -   3 =
7/3  -   9/3 = 
(7   -  9) / 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2017 af Mathias7878

Omregn -3 til en brøk, som har fælles nævner med 7/3, dvs

\frac{7}{3}-3 = \frac{7}{3}-\frac{9}{3} = -\frac{2}{3}

- - -

 

 


Svar #3
25. september 2017 af gladdk

hvorfor sagde du (9/3) hvorfor lige et ni-tal?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2017 af fosfor (Slettet)

gang med 3 i tæller og nævner


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2017 af Mathias7878

3 = \frac{3}{1} = \frac{3*3}{1*3} = \frac{9}{3}

- - -

 

 


Svar #6
25. september 2017 af gladdk

det forstod jeg ikke?


Svar #7
25. september 2017 af gladdk

ok nu forstår jeg det tusinde tak


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.