Matematik

Gange ind

26. september 2017 af sctknud - Niveau: C-niveau

Er vi enige i at når man ganger 3x+2(x+1)+7=5 ind i en parantes giver det 3x+2x+2+7=5 eller 5x+9=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2017 af fosfor (Slettet)

Enig


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2017 af Mathias7878

3x+2*(x+1)+7 = 5

3x+2x+2+7 = 5

5x = -4

x = \frac{-4}{5}

- - -

 

 


Svar #3
26. september 2017 af sctknud

Hvad siger i så her? Jeg får både 1, 2, 3 og 4 som forkert her.. Men der må kun være 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2017 af Mathias7878

Første fejl er at der ganges forkert ind i parentesen. Man burde få 2x+2, men personen får 2x+1

Anden fejl er, at personen ikke trækker personen ikke 8 fra på begge sider, men har tilsyneladende trukket 8 fra 5 og ender dermed med 5x=3 og ikke 5x=-3

Sidste fejl er, at personen dividerer 5 med 3 og ikke 3 med 5

- - -

 

 


Svar #5
26. september 2017 af sctknud

nåårh taak!


Svar #6
26. september 2017 af sctknud

Hvilken er det jeg har lavet forkert i?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2017 af StoreNord

Din tredje linje kritiserer en følgefejl af en tidlige fejl. derfor tæller den ikke selv som en fejl.

Imellem din linje 5 og 6 begår du selv den fejl, at du ikke reducerer før du trækker samme tal fra på begge sider.             :)

I din linje 5 er der noget snask efter 5.tallet.           :)


Svar #8
26. september 2017 af sctknud

Ja lagde jeg mærke til... det er slettet:) ahah mange tak


Skriv et svar til: Gange ind

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.