Matematik

BESTEM F'(x)

29. september 2017 af mitnavnertaget3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg haren opgave der lyder sådan her:

Bestem f'(x)  når f(x)= 3/x + x^5

Jeg ved at

1/x = -1/x^2

og at

x^3 = 3x^2

Hedder den så: f'(x)= -3/x^2 + 5x^4???

håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2017 af OliverHviid

Ja, det er korrekt, men HUSK til en anden gang, at F(x) og f(x) ikke er det samme (her hentyder jeg til din overskrift...)


Svar #2
29. september 2017 af mitnavnertaget3 (Slettet)

Tak for hjælpen, jeg ved godt at det ikke er det samme jeg skrev bare hele min oversktift i caps lock:))


Skriv et svar til: BESTEM F'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.