Matematik

Matematik problemregning

30. september 2017 af Abdi642 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej, der er et opgave som jeg ikke kan finde ud af og har brug for hjælp til det. Det er 4.1 hvor jeg skal vise at arealet er 11310m2

skal være til på mandag, så jeg har brug for hurtigt hjælp

Her finder du linket til opgavesætet

http://gu10g201213.skoleblogs.dk/files/2013/09/Matematik-FS10-Maj-2013-opgaver.pdf 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2017 af swpply (Slettet)

Arealet af en cirkel er:   A = π*r2

Hvor r er radius i cirklen.

Du er givet diameteren for cirklen d = 120 m.

Der gælder at diameteren for en cirkel, er den dobbelt radius. Hvorfor r = d/2 = 60m.

Altså er det bestrøgende areal:   A = π * (60 M)2 = 11309.73


Skriv et svar til: Matematik problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.