Matematik

logaritme opgave

01. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

som et mål for surhedsgraden af en væske benyttes pHværdien defineres som pH = -log(c).

c betegnes som koncentrationen af en ion og målet i mol pr. liter. 

hvordan gør jeg rede for hvis koncentrationen c i en væske gøres 100 gange større, vil pH blive formindsket med 2. 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2017 af peter lind

-log(100c) = -log(100) -log(c)


Svar #2
01. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet)

er det her korrekt? -2+ 2,2 = 0,2


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2017 af peter lind

ja


Skriv et svar til: logaritme opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.