Matematik

Hvor meget vejer 1 liter Aluminium?

06. oktober 2017 af krillermisen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvor meget vejer 1 liter Aluminium?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2017 af mathon

          \small m=V\cdot \rho

          \small m=\left ( 1\:L \right )\cdot \left (2{.}70 \;\tfrac{kg}{L} \right )=2{.}70\; kg


Skriv et svar til: Hvor meget vejer 1 liter Aluminium?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.