Kemi

HASTER! HJÆLP TIL KEMI

09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har brug for hjælp til vedhæftede opgaver, som jeg skal aflevere senere i dag


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af Moderatoren

Skriv hvad du skal have hjælp til, så kan lektiehjælperne hurtigere hjælpe dig.


Svar #2
09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2017 af mathon


        \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! n(As{O_2}^-)=n(As(OH)_3)=\tfrac{5}{2}\cdot n(Mn(O_4)\cdot ^-)=\tfrac{5}{2}\cdot \left ( 0{.}02216\;L \right )\cdot \left ( 0{.}1005\;\tfrac{mol}{L} \right )=0{.}005568\; mol

        \small M=\tfrac{m}{n}=\tfrac{0{.}944\; g}{0{.}005568\; mol}


Svar #4
09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet)

Er det ikke sådan her man skal gøre, mathon?


Svar #5
09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. oktober 2017 af mathon

…dine enheder er ikke konsistente.

…du har ikke oplyst antal g NH4HCO3

…dine stofformler er vanskelige at tyde


Svar #7
09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet)

Men, er det korrwkt? Og hvordan løses næste spørgsmål? Og specielt de to sidste spørgsmål?

Svar #8
09. oktober 2017 af gymelev2 (Slettet)

#6
…dine enheder er ikke konsistente.

…du har ikke oplyst antal g NH4HCO3

…dine stofformler er vanskelige at tyde
Så du mit sidte oplæg

Skriv et svar til: HASTER! HJÆLP TIL KEMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.