Matematik

Eksponentielregning (Vigtigt)

15. oktober 2017 af hejmitnavnerhans (Slettet) - Niveau: C-niveau

prisen på en vare antages at vokse med 4,5 procent pr. år. Det oplyses at prisen for varen er 213 i år 2015. 

Indfør en passen variable, og en model der beskriver udviklingen i prisen for varen efter år 2015. 

Altså jeg er ikke helt sikker. Men jeg får det til y=213+1,045^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2017 af StoreNord

--


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2017 af StoreNord

y=213*1,045^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2017 af Mathias7878

Ikke helt

Du skal anvende en eksponetiel funktion på formen

y = b*a^x

dvs du har

y = 213*1.045^x

- - -

 

 


Skriv et svar til: Eksponentielregning (Vigtigt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.