Matematik

Isolering af t

20. oktober 2017 af Genanskaf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle!

jeg sidder og arbejder med et eksempel fra min bog, men jeg kan ikke finde ud af hvordan bogen har fået isoleret t i den følgende ligning. jeg ved at t bliver =1.06, men jeg kan ikke finde metoden til hvordan jeg skal isolere t

12*sin60o-9.82*t=0

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2017 af StoreNord

9.82*t=12*sin60o


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2017 af StoreNord

t=\frac{12 sin(60)}{9.82}=1.06


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2017 af SuneChr

Da sin 60º er et "pænt" tal, får vi

\frac{300\sqrt{3}}{491}


Skriv et svar til: Isolering af t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.