Matematik

Spørgsmål om funktioner

21. oktober 2017 af f1bbb3r (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens.

Jeg har nu fået en matematik projekt med nogle svære spørgsmål som skal besvares i teoriafsnittet. Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal besvare disse spørgsmål om funktioner. Håber I kan hjælpe :).


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2017 af Mathias7878

Hvad for nogle af spørgsmålene har du problemer med?

- - -

 

 


Svar #2
21. oktober 2017 af f1bbb3r (Slettet)

Synes alle spørgsmålene er forholdsvis svære, men jeg har især svært med at besvare spr. 4, 5 og 6.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2017 af Mathias7878

4) Ved at løse ligningen f(x) = 0. Anveldelse? Ingen ide. Ingen skæringer med x-aksen sker, når d<0. En skæring når d = 0. To skæringer når d>0

5) Ved at differentiere og løse ligningen f'(x) = 0

6) Ved at sætte de to funktioner lig hinanden og løse mht. til x

- - -

 

 


Svar #4
21. oktober 2017 af f1bbb3r (Slettet)

Mange tak, Mathias :)


Skriv et svar til: Spørgsmål om funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.