Matematik

bestem f'(t)

30. oktober 2017 af MCBH93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(t)=2,4*\sqrt{t}  

Bestem f'(t) ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af Mathias7878

f(t) = 2.4*\sqrt{t}

f'(t) = 2.4*\frac{1}{2*\sqrt{t}} = \frac{2.4}{2*\sqrt{t}}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2017 af SuneChr

Man har
\sqrt{t}=t^{\frac{1}{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2017 af Mathias7878

I forlængelse af  #2. Benyt da

f(t) = t^n

differentieret giver

f'(t) = n*t^{n-1}

- - -

 

 


Skriv et svar til: bestem f'(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.