Matematik

brøk

31. oktober 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

52/48 forkort brøken mest mugligt


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Mathias7878

\frac{52}{48} = \frac{52/2}{48/2} = \frac{26}{24} = \frac{26/2}{24/2} = \frac{13}{12}

- - -

 

 


Svar #2
31. oktober 2017 af madsg02 (Slettet)

hvad med 2/3 +1 1/4


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2017 af StoreNord

\frac{?}{12}+\frac{?}{12}


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.