Matematik

tegn grafen der opfylder følgende kriterier

31. oktober 2017 af martinier - Niveau: B-niveau

hejsa, jeg skal tegne grafen der opfylder følgende kriterier. (det er til en afleveringen og der må ikke bruges hjælpemidler).

kriterierne er føælgende

1. Dm(f)=[-5;6[

2. f har nulpunkter i x=2

3. f(-2)=3

4. f'(4)=0

det er kriterie 3 som jeg ikke helt forstår, hvad betyder det for grafen?

VH Martin


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2017 af StoreNord

Grafen skal gå igennem (-2,3)


Svar #2
01. november 2017 af martinier

ok tak


Skriv et svar til: tegn grafen der opfylder følgende kriterier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.