Matematik

funktioner

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke nogle af disse opgaver og det er aflevering til i dag.

hvis nogen kunne hjælpe, vil jeg sætte verdens største pris på det.

Vedhæftet fil: matematikaflevering+4.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Mathias7878

Det var da mange opgaver :) Er der slet ikke nogen, du kan finde ud af?

- - -

 

 


Svar #3
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

Jeg skal bare ihvertfald have hjælp med de 2 første, jeg har tegnet ligningen ind men hvordan løser jeg f(x)=9 når jeg har f(x)=4x-3?


Svar #4
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

jeg har tegnet f(x)=4x-3 ind i grafen som den sagde jeg skulle gøre, men hvordan løser jeg så f(x)=9 ud fra det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2017 af StoreNord

Sæt        4x-3 = 9


Svar #6
31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet)

oh klart, mange tak


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.