Matematik

funktion

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

har virkelig brug for hjælp:

en funktion f er bestemt ved f(x)=4x-3

a) tegn grafen for f - har jeg gjort, jeg har bare tegnet f(x)=4x-3 ind i grafen

b) løs ligningen f(x)=9 - hvordan gør jeg det?

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af StoreNord

Se
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1785716#1785725
#5


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.