Matematik

bestem y2

31. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan nogen hjælpe mig med denne opgave, jeg har meget svært ved den, noget med at bestemme y2.

grafen for en linær funktion med hældningskoeffiecenten 2 går igennem punkterne A(8,12) og B(10,y2)

a) bestem y2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Halo13032 (Slettet)

Vi bruger formlen for at finde hældningen:

a = (y2 - y1)/(x2-x1)

2 = (y2 - 12) / (10 - 8)

2 · (10 - 8) = y2 - 12

2 · (10 - 8) + 12 = y2

20 - 16 + 12 = y

16 = y


Skriv et svar til: bestem y2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.