Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK AFLEVERING

01. november 2017 af MathildeAndersen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en som kan hjælpe med de her opgaver: 

967

969

972


Svar #1
01. november 2017 af MathildeAndersen1 (Slettet)

Her er resten af opgaverne


Svar #2
01. november 2017 af MathildeAndersen1 (Slettet)

Opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2017 af MatHFlærer

Enig med #3.

Jeg kunne fristes til at spørge, hvor meget du har prøvet selv?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2017 af MatHFlærer

Opg 967:

Andengradspolynomiet P1 har følgende fortegn: a>0, b>0, c>0 og d>0

P2 har følgende fortegn: a>0, b<0, c>0, d<0.

Prøv at læs om koefficienterne a og b samt konstanten c's betydninger og grafiske beliggenheder. 

Opg 969:

Benyt formlen a(x-r1)(x-r2)=f(x) 

Første delopgave:

a(0-1)(0-(-3))=6 det giver os a-værdien: a=-2. Benyt formlen igen

-2(x-1)(x-(-3))=f(x) eller f(x)=-2x2-4x+6

Opg 972:

Løs ligningerne og skriv dem ind på faktoriseringsformen. Sommetider kan man også gætte løsningen. Eksempelvis: x2-x-30 kan skrives som (x+5)(x-6) fordi hvilke to tal lagt sammen giver -1 men ganget sammen giver -30? Det gør 5 og -6 fordi 5-6=-1 og 5*(-6)=-30


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK AFLEVERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.