Matematik
linær funktion
03. november 2017 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
Hej er der en anden skrivemåde, som man kan skrive lineær formel på? formlen er y= ax+b kan man skrive dette på en anden måde?
Ligesom man kan man omvendt proportiokvalitet
y= a×1/x dette samme som y= a× x^-1?
Ligesom man kan man omvendt proportiokvalitet
y= a×1/x dette samme som y= a× x^-1?
Skriv et svar til: linær funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
