Matematik

bestemmelse af areal af funktion

08. november 2017 af Matsøgerhjælp - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og er ved at bestemme et afgrænset areal af en graf, men min wordmat nægter at renge det ud. Hvor er fejlen? jeg har prøvet på mange måder, men den lukker bare ned hver gang ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2017 af peter lind

Du må have tastet forkert ind på wordmat

Den kan også løses ved håndkraft. Brug partel integration

∫ln(x)dx = ∫1*ln(x)dx = x*(ln(x))' - ∫x*(ln(x)'dx =


Skriv et svar til: bestemmelse af areal af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.