Matematik

funktioner

10. november 2017 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg sidder med en matematik rapport. vi har desværre ikke mulighed for at spøger vores lærer til råds

jeg håber en af jer kan hjælpe mig (om ikke andet bare igang med dette spørgsmål ) 

Vedhæftet fil: Indiens befolkning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2017 af mathon

                              \small \small y=12{.}788x+493{.}64


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2017 af StoreNord

Min regresssion gir godt nok   f(x)=63,94x+429,7   med R2=0,999

Lidt vildt, men det er jo Indien.               :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2017 af StoreNord

Men det var fordi jeg brugte årstallene. Jeg skulle selvfølge bruge    0, 5, 10, 15 for at få det rigtige resultat ligesom Mathon i Svar #1.                            :)


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.