Matematik

Omform ligning

13. november 2017 af Selma17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg ville høre om det er en der vil omforme denne ligning 1.1(0.9) = b*0.9a

så a kommer til at stå alene, gerne med mellemregninger

Vh Selma 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af Mathias7878

\small 1.1*0.9 = b*0.9^a

\small \frac{1.1*0.9}{b} = 0.9^a

\small log(\frac{1.1*0.9}{b}) = a*log(0.9)

\small a = \frac{log(\frac{1.1*0.9}{b})}{log(0.9)}

Er ligningen skrevet rigtigt op??
 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Omform ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.