Matematik

Hjælp til tre eksamensopgaver

13. november 2017 af lololololololol123 - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen. Jeg har 3 opgaver i min aflevering, som jeg ikke kan finde ud af. Derfor håber jeg på at nogen af jer kloge hoveder kan finde ud af dem, og hjælpe mig med dem :)

I OPGAVE 2 ER DET KUN C) JEG MANGLER

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af janhaa

2c)

f(x)=b*(1,9x)^a


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2017 af ringstedLC

opg. 1

a) Areal:

Bestem forskriften for l.

Areal=x*l(x)

b) Største areal:

l'(x)= \; ?

Opg. 3

a) max højde:

f'(x)=0

b) t.-areal:

Areal=\int_{f(x)=0}^{f(x)=0}f(x)


Skriv et svar til: Hjælp til tre eksamensopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.