Matematik

9 klasses afgangsprøve..

20. november 2017 af emil2003 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn, hvor langt Jørn H. løber i denne kamp.

I en udekamp skal Jørn H. spille på en bane, der er 110 m lang og 80 m bred.

Plz hjælp for til i morgen og fatter den ikke. :) tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2017 af ringstedLC

Smid  lige opgaven op på SP.


Svar #2
20. november 2017 af emil2003 (Slettet)

Beregn, Hvor langt Jørn H. løber i denne kamp :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2017 af ringstedLC

Der må da være nogle flere oplysninger for at vi kan regne det ud.

Tag lige et screenshot og vedhæft!


Svar #4
20. november 2017 af emil2003 (Slettet)

skriver lige alt


Svar #5
20. november 2017 af emil2003 (Slettet)

Jørn H. hjemmebane er 100 m lang og 64 m bred.

Den længde, som fodbold spillerne løber  i en kamp, afhænger også af banens størrelse.

på udebane antages det, at Jørn H.s løbe længde kan beregnes ved formlen:

u=h*brøk: kvadratrod l2+b2/ 1002+642

U= længde som Jørn H. løber i en udekamp

H= længde som Jørn H. løber i en hjemmekamp.

L=længden af banen

B= brede af banen 

Alle mål i meter :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2017 af ringstedLC

Indsæt målene  for udebanen og regn brøken ud.

Når du ikke kender h udtrykkes u som funktion af h.


Svar #7
20. november 2017 af emil2003 (Slettet)

hvordan finder man ud hvor langt han løber i en udekamp??


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. november 2017 af ringstedLC

#5

Jørn H. hjemmebane er 100 m lang og 64 m bred.

Den længde, som fodbold spillerne løber  i en kamp, afhænger også af banens størrelse.

på udebane antages det, at Jørn H.s løbe længde kan beregnes ved formlen:

u=h*brøk: kvadratrod l2+b2/ 1002+642

U= længde som Jørn H. løber i en udekamp

H= længde som Jørn H. løber i en hjemmekamp.

L=længden af banen

B= brede af banen 

Alle mål i meter :)

Som jeg har forstået din tekst  er formlen :

u=h*\frac{\sqrt{l^2+b^2}}{100^2+64^2}

Så indsætter du målene fra dit oprindelige spørgsmål.


Skriv et svar til: 9 klasses afgangsprøve..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.