Matematik

Brøk

20. november 2017 af Nero3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, Jeg  har brug for hjælp med følgende: 

D=80% E=80% 

D/E=80% --> D/D+E=80/180 --> E/D+E=100/180  ( se evt. vedhæftet) 

Jeg forstår ikke det sidste step??? Hvordan ender den på 100/180? 

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2017 af Mathias7878

Hvis D = 80 % og E = 80 %, så kan D/E aldrig give 80 % igen. Det vil derimod give 100 % = 1 i decimaltal. 

- - -

 

 


Svar #2
20. november 2017 af Nero3 (Slettet)

Ja okay... Men hvordan kan D+E give 180 og ikke 160? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2017 af Mathias7878

Umiddelbart, som jeg kan se det i hvert fald, så er intet rigtigt i det billede, du har vedhæftet. Hvad skal du bruge det til?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2017 af ringstedLC

\frac{D}{E}=80/100\Rightarrow D=80\wedge{E=100}

\Rightarrow \frac{D}{D+E}=\frac{80}{80+100}=\frac{80}{180}

\Rightarrow \frac{E}{D+E}=\frac{100}{80+100}=\frac{100}{180}


Svar #5
20. november 2017 af Nero3 (Slettet)

Det er til at udregne weighted average cost of capital (WACC). 

Det er en tidligere eksamen jeg forsøger selv at løse. 

 

Svar #6
21. november 2017 af Nero3 (Slettet)

80^E  =100?? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2017 af Mathias7878

#6

Nej. Tror symbolet betyder og.

Men det kan ikke passe, at D = 80 % og E = 80%

D må være 80 % og E må være 100 % ellers går det ikke op.

- - -

 

 


Svar #8
21. november 2017 af Nero3 (Slettet)

hmmm.....  der står i opg at begge værdier er sat til 80%. 

Jeg har vedhætet et andet eksempel. 

 

Svar #9
21. november 2017 af Nero3 (Slettet)

Der står: D is the market value of debt. og E is the market value of equity hvor begge har en værdi på 50% 


Skriv et svar til: Brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.