Fysik

Bestem størrelsen af skibets acceleration til tiden t =400 s.

22. november 2017 af spongebobo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem størrelsen af skibets acceleration til tiden t =400 s.

hvordan skal dette udregnes?

mit umiddelbare gæt er at formlen a=delta v/ delta t     skal bruges?

Vedhæftet fil: Screenshot (64).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2017 af Eksperimentalfysikeren

Det er korrekt. Du skal så tænke over, hvilket tidsrum, du vil benytte som delta t.


Skriv et svar til: Bestem størrelsen af skibets acceleration til tiden t =400 s.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.